Újra ünnepel az EuroKnife Bt.

2019.06.26.

Már évek óta terveztük egy családi nap megszervezését, ahol a cég dolgozói a családjukkal együtt kikapcsolódhatnak, és élményekben gazdagodva folytathatják a munkát a jövőben – mondta el megnyitóbeszédében Kiss Zoltán cégvezető a 2019. június 16-án Dorogon megrendezett családi napon. Kiemelte az összetartozás, a közösség fontosságát, és kiemelte az aktív korú munkatársak mellett a már nyugdíjba vonult kollégák fontos szerepét.

Az ilyen rendezvényekre van igény – ez derült ki a dolgozók között elvégzett elégedettségfelmérésből. Ezért döntöttünk a családi nap megszervezése mellett, de tervezünk más szabadidős programokat, például kirándulásokat, munkaidőn kívüli képzéseket is – tette hozzá Kiss Zoltán.
A sok-sok színes program között szerepelt horgászverseny és focibajnokság, és a kisebbeknek is készültek programmal a szervezők: volt íjászat, lovaglás, ugrálóvár, minigolf, arcfestés, lufihajtogatás és több kézműves foglalkozás. Délután Magyarország legerősebb emberei mutattak be szórakoztató erőművészshow-t. A finom ebédről a vállalat dolgozói saját maguk gondoskodtak.

Az elmúlt év sikeresnek mondható, hiszen a cég elindította saját internetes oldalát (www.euroknife.hu), bevezettünk több munkakörülményt javító intézkedést, korszerűsítettük a csarnokvilágítást, ellenőriztettük a munkahelyi zajterhelést és a levegőszennyezettséget, és elindítottuk a munkaruhabérlést. Ezen kívül több új köszörűgéppel is gazdagodtuk, így a megemelkedett vevői elvárásoknak is képesek vagyunk megfelelni. A kollégák bevonásával bevezettük az ún. Kaizen és 5S folyamatokat, melyek szintén a munkahelyi környezetet javítják.
Jelenleg folynak a tetőszigetelési munkálatok, amelynek köszönhetően a munkahelyi hőmérséklet a nyári melegben kellemesebb lesz. A cég vezetése fontosnak tartja, hogy a most tanulmányaikat folytató fiatalokkal megismertessék a vállalatot, a cég tevékenységét, ezért szeptemberben nyílt napot szervezünk az érdeklődőknek az EuroKnife Bt. székhelyén, Piliscsabán.

A Családi napról szóló filmet a következő linken lehet megtekinteni: https://www.youtube.com/watch?v=ObX_Iza3mhY&t=7s

         

 

 

 

Facebook
Youtube